Det är rätt nyligen som det otroligt trasiga Sim City fick sig en stor uppdatering. Uppdateringen gick under namnet 2.0, och skulle lösa en himla massa problem som spelet led av, men tydligen verkar det bara ha förstört ännu mer.

Tidigare hade vi problem med att polisbilar, brandkår och ambulanser stod still i trafiken, och valde inte alltid den snabbaste, enklaste vägen till problemen. Utom det fanns det mängder med problem som gjorde att städerna inte växte, folk som inte kunna logga in etc etc. EA beslutade då att släppa en ny update, 2.0, som skulle lösa alla dessa problem… Vilket det inte Gjorde. Visserligen har några problem lösts, men nya har skapats. Exempelvis slutar ljudet stundtals fungera, spelet fastnar vid laddningssekvenser, byggnader byggs inte. Tråkigt, men sant. Med råge på det ska även Sim city släppas den 11 Juni till Mac, vi får hoppas på en betydligt trevligare upplevelse då. Men tills det säger vi bara ”gör om, gör rätt EA”.