Sacred Citadel är en prequel till Sacred 3, personligen ligger Sacred mig varmt om hjärtat och det är ett spel som jag tillbringat många timmar med. Det här spelet däremot känns mer som en tråkig transportsträcka till Sacred 3 som ska släppas senare i år. Titta in på videorecensionen nedan, och läs även Davids andra åsikt.

 

En andra åsikt:

Jag spelade mycket Sacred 2, såpass mycket att skivan faktiskt gick sönder. Jag älskade det trots ljummet mottagande från flera recensenter världen över. När jag befann mig på Gamescom under 2012 fick jag se lite från Sacred Citadel och Sacred 3. Inget av dom imponerade på mig särskilt mycket, men jag försökte ändå hålla mig nollställd. Nu är Sacred Citadel här och sidescrollande brawlers är en ganska rolig genre. Tyvärr känner jag dock inte att Sacred Citadel håller hela vägen fram. Med mysig grafik, ytterst få bra musikstycken och halvklumpiga gubbar samt stela kontroller. Detta är en prequel till Sacred 3, och jag hoppas att det är hästlängder bättre än Sacred Citadel som är ok men inte mycket  mer än så. 6/10 – Studio23

Sacred Citadel

6

Grafik

6

Ljud

5

Spelbarhet

5

Hållbarhet

6

Plus

  • Fina färger

Minus

  • knappt någon musik
  • linjärt
  • Tråkiga karaktärer och värld