Shinesparkers, gruppen som stod bakom det ambitiösa hyllningsalbumet Harmony of a Hunter vill nu uppmärksamma oss på att de har ett nytt projekt på gång. Det nya albumet som heter Harmony of Heroes kommer den här gången fokusera på lite fler figurer än en då serien som hyllas inte är någon annan än Super Smash Brothers.

“Harmony of Heroes will focus on music from all three Super Smash Bros games and feature some of the most cherished and loved franchises in Nintendo history, including Super Mario, The Legend of Zelda, Star Fox, Kirby and Pokemon. We also want to assure people that the Metroid franchise will be suitably represented in Harmony of Heroes. I can confirm that some musicians from our previous projects will be contributing music to this album, as well as brand new musicians hoping to make their debut for the first time.”

Med tanke på vad gruppen lyckades göra med musiken från Metroid är vi helt klart sugna på vad de kan åstadkomma med en serie där musiken ändå har så pass stor bredd. Harmony of Heroes kommer släppas gratis via gruppens egna hemsida nästa år men vill du följa utvecklingen kan det vara lämpligt att följa albumets facebook-sida.