Vem är the bad guy?

I år kommer Batman: Arkham Origins att släppas, men vad vet vi egentligen om spelet? Under ledning av Geoff Johns och resten av DC Comics skrivs spelets story av Dooma Wendschuch och Corey May från Sekretagent Productions, samma team som står bakom spel som Assassin’s Creed och dom tidigar Army of Two spelen

Spelet kommer handla om då Batman möter vissa karaktärer för första gången. 8 olika lönnmördare gaddar ihop sig under julafton, alla för att ta död på Batman i Gotham City. Man vill sträva efter att göra ett lite mörkare spel, ett som definierar och verkligen visar vem Batman är. Vi kommer även få se hur hans relationer till Alfred och Penguin kom till, och varför det har blivit som det är just nu mellan dessa karaktärer. Storyn in Batman Arkham Origins är galet inspirerad av den klassiska serietidningen ”Batman: Year One”. Nu är det bara vänta och se när vi får veta mer om detta fantastiska verk, kanske får vi se något spelbart under E3 i år?