Senast jag spelade ett spel från The Behemoth gänget så var det Castle Crashers, ett spel jag älskade, spelade med vänner och spelade sönder. Castle Crashers Hade fantastisk bra musik och väldigt bra humor. Det var ett spel som både jag och mina vänner spenderade mycket tid med. Nu har Behemoth släppt sitt senaste spel – Battleblock Theater. Jag hoppas att jag kommer spela detta lika mycket som Castle Crashers. Kommer vänskaper förstöras?, tålamod prövas? och kommer det hela vara roligt? Vi tar reda på dessa frågor och många fler i videorecensionen av Battleblock Theater!

 

En andra åsikt: 

Efter att ha spelat igenom delar av spelet, både solo och med vänner finns det fortfarande en strävan efter att vilja klara av precis allt, helt perfekt i BattleBlock Theater. Atmosfären är störtskön och den sarkastiskt, mörka humorn passar mig perfekt. Castle Crasher ifrån samma utvecklare var för mig en tidigare favorit, men måste nästan säga att BattleBlock Theatre är snäppet vassare. Karaktärsutformningen, spelmekaniken, klurigheterna är det som får mig att gå igång på spelet och är ett spel som jag kommer spela många, många, många timmar till.
9/10 – Lillbirro

BattleBlock Theater

9

Grafik

8

Ljud

9

Spelbarhet

9

Hållbarhet

8

Plus

  • Skoj humor
  • Bra musik
  • Enkelt men roligt koncept

Minus

  • Bli osams med vänner
  • Sadism