Det här är definitivt inte något ni vill missa, så sprid det vidare till precis alla ni känner. Nintendo har tillkännagivit ett nytt Mario & Lugi-spel, en fortsättning på Zelda: A link to the past och en hel del annat. Fortsätt läsa, för det här vill ni som sagt inte missa!

Bara för någon timme sedan höll Nintendo sitt sedvanliga Nintendo Direct, och där avslöjade man en hel del trevliga saker för alla 3DS och Wii U användarna, och eventuellt för alla er framtida ägare av konsolerna. Hela sändningen började med ett nytt spel vid namn ”Mario & Luigi: Dream Team Bros” som kommer släppas till 3DS den 12e Juli i år. Spelet kommer för ovanlighetens skull att släppas i Europa först, innan det släpps i USA och Japan, ovanligt men sant. Spelet utspelar sig på en mystisk ö där Mario kommer gå ifrån verkligheten in i Luigis drömmar, allt för att rädda Prinsessan Peach. Kika in trailern här nedan!

Sedan fortsätter vi till sommaren då ett nytt Mario Golf: World Tour står på agendan, och då till 3DS. Spelet kommer lägga fokus mestadels på multiplayer-delen. Livescore, turneringar och community-features liknande de som återfinns i Mario Kart 7 till Nintendo Wii kommer även finnas med. Till vintern får vi se ett nytt Mario Party-spel till 3DS. 7 olika spelplaner, 81 nya minispel och en hel del funktioner som är unika för just Nintendo 3DS. Halvvägs igenom sändningen bytte man fokus ifrån Nintendo 3DS till Nintendos nya konsol, Wii U. Där handlade det om ett ”New Super Luigi U”, det första DLCt för New Super Mario U. Sedan var det tillbaka till 3DS. Nytt Donkey Kong, Donkey Kong Country Returns 3DS som ger spelarna ett enklare spelläge, ett par nya banor och kommer släppas den 24:e Maj.

Nytt Yoshi Island, även det till 3DS. The Legend of Zelda: Oracle of Ages samt Oracle of Seasons ska släppas den 30e Maj till Virtual Console. Professor Layton and the Azran Legacy släpps senare i år. Sedan pratade man lite om den efterlängtade Wii U-uppdateringen som kommer börja rulla ut på allas konsoler nästa vecka. Den sänker laddningstiderna markant, vilket gör att det kommer bli aningen roligare att sätta igång konsolen. Och sen mina damer och herrar, kom den stora bomben. Man sparade det bästa till sist, och det är nämligen att ett helt nytt spel till 3DS ska släppas. Legend of Zelda: A link to the past 2, som släpps senare i år. Bara det är en anledning till att införskaffa sig en Nintendo 3DS. Det kan mycket väl vara så att jag glömt något, så kolla in hela sändningen här nedan!

Källa: Nintendo