Free to Play spelet Tekken Card Tournament har nu laddats ner en miljon gånger på bara fyra dagar. Detta enligt Namco Bandai, spelet är tillgängligt på IOS, Android och i webbläsare. För att fira detta har Namco Bandai sagt följande.

De kommer ge 30% rabatt på kort paket i spelet under 48 timmar från och med i eftermiddag, Oliver Comte sa följande.

”We’re overwhelmed by the incredible reaction of the fans following the launch of Tekken Card Tournament. One million downloads in four days is beyond our expectations, and this promotion is a small thank you to all the fans battling worldwide as we continue working to make the experience even better.”

I spelet kan spelaren modifiera sin lek, skapa nya kort, attackera och blocka attacker för att vinna över sin motståndare. Argument Reality karaktärer och fysiska kortlekar med extrainnehåll ska komma senare med.