”1,000 Club Expansion” speltillägget kommer den 16:e april och innehåller 1000 nya utmaningar 10 achievements och två nya bilar!

Forza Horizon’s nya speltillägg kommer innehålla nya utmaningar till varje bil i spelet, några med fokus på hastighet, medan andra verkligen sätter dina förarfärdigheter på prov med stunts, burnouts, drifting med mera.

gtruf

Enligt  Forza Horizon creative director Ralph Fulton, kommer spelar känna av vilka bilar du som spelare har i ditt garage och rekommendera utmaningar vart efter du låser upp nya och via dom du redan äger.

Microsoft sa även:

”most” car challenges can be completed with cars in the main game, though players who hold the $50 Forza Horizon season pass or who have purchased the Rally expansion pack will have even more options available to them.”

Nu undrar du kanske vilka dom två nya bilarna är? 1956 Ford F100 truck och 1995 RUF CTR2, bilar som har 520 hästkrafter. Vroom vroom med andra ord!  Om du missat vår videorecension på Forza Horizon kan du se den här