Warner Bros Interactive Entertainment har utannonserat ett släppdatum för det Batman spel Warner Bros Montreal håller på att utveckla. Spelet kommer alltså inte utvecklas av Rocksteady som så varit med de tidigare Batman spelen. Dock kommer Montreal gänget att få tillgång till Rocksteadys modifierade Unreal motor för att spelet ska få liknande stil och känsla som de tidigare i serien.I detta spel kommer man vara en yngre version av Batman som möter på många av sina motståndare för första gången, en sådan kommer vara Deathstroke. Det kommer även göras en spin off titel av en annan spelstudio för PSVITA och 3DS. Denna titel kommer heta Batman: Arkham Origins Blackgate och ha ett Metroid 2,53D stuk enligt utvecklarna på Armature Studio.

Batman Arkham Origins ska släppas den 25:e oktober 2013.