En av utvecklarna hos Criterion Games, Pete Panton, har på sin LinkedIn profil mer eller mindre bekräftat att företaget utvecklar ett nytt racingspel. På profilen kan man se att ”Unannounced racing title” ska släppas 2013, i år alltså.

Även på Lee Sullivans profil går det att läsa samma speltitel, unannounced racing title. Däremot finns det i nuläget ingen som helst information om vad det kan vara för spel. Om vi dock skulle spekulera lite så handlar det nog inte om ett nytt Burnout, då Criterion i oktober 2012 gick ut och sa att sannolikheten för ett nytt spel i Burnout-serien är högst osannolik. Man passade även på att teasa om ett Road Rash, eller varför inte ett nytt Need for Speed? Alex Ward, Creative Director på Criterion twitrade här om dagen; ”another #epic day working with an #epic team on something #amazing”. Så något häftigt måste det ju handla om, men vad det handlar om kommer vi inte få veta ännu.