Kan det vara så att Tekken X Street Fighter kommer släppas till PS4 och Xbox 720? Just Push Start misstänker att så är fallet. Med nästa generations konsoler i antågande och en lång väntan på Tekken X Street Fighter har det nämligen börjat spekulerats i om inte det senare bara väntar på det förra.

Just Push Start har börjat spekulera kring mysteriet med det längre än förväntade tidsglappet mellan Street Fighter X Tekken som släpptes i mars förra året, och det kommande Tekken X Street Fighter. De har tidigare uttryckts hopp om att spelen skulle släppas med ett års mellanrum. Under en intervju med producenten Katsuhiro Hirada från april förra året uppgav han att de gjort en del framsteg och uppskattade att spelet var till 10% färdigt. Den 13:e mars lät Katsuhiro Hirada via Twitter meddela att de ändrar och överväger val av plattform och att det är därför som det på spelfronten intet hörts något nytt.

Vad skulle då kunna vara en möjlig ny plattform? Just Push Start misstänker att PS4 som skall komma ut senare i år skulle kunna vara ett alternativ tillsammans med det i folkmun kallade Xbox 720. PS4 skall enligt Techradar släppas i USA under en storhelg 2013. Sony meddelade att de helst ser ett snabbt släpp även i Europa men att de inte kan lova något. I värsta fall missar PS4 chansen att ligga inslagen under granen och spelare får vänta till 2014. Techradar spår även att den nya Xboxkonsolen borde släppas senast i tid till julen 2013, men något exakt datum tycks ännu  inte i sikte.