Okej, ännu en vecka av spel, för vad ska man annars göra när folk dör på motorvägarna, migrationsministern hamnar i blåsväder och Nordkorea hotar att hela spränga hela världen. Dra för persiennerna och gejma vidare som att inget hade hänt.

TRIALS EVOLUTION: GOLD EDITION

380

Finland har inte bidragit med mycket till spelvärlden, förutom just motorspel som verkar vara deras främsta exportvara efter Koskenkorva. Både Flatout, Ridge Racer och det tidigare Trials är finska spel, och med Trials Evolution visar de att de verkligen vet vad de sysslar med. Du ser din crossbike från sidan i klassisk Elastomania-stil, fast i avancerad 3D. Du kan tävla mot dina vänner, göra egna banor samt ladda ner alla de högst rankade banorna som skapats av andra användare. Sjukt roligt! Sjukt mycket adrenalin!

Rekpris: 167:-

Förlag:  Ubisoft

Genre: Plattform, Motorsport, Elastomania

 

RESIDENT EVIL 6

71

Äntligen kommer RE6 till PC. Vi har väntat ett tag och vi hoppas att det blir en bra portning som inte kräver handkontroller för att vara spelbart. Till ett ganska överkomligt pris (jämfört med konsolversionen) kan du från GamersGate hämta ner spelet och börja lira med dina vänner. Håll dock huvudet kallt, spelet är ganska läskigt.

Rekpris: 251:-

Förlag:  Capcom Ltd

Genre: RPG, Horror, Action, Co-op