Bara dagar efter att Saints Row IV utannonserats är det nu dags att ta en titt på vad spelets Collectors Edition kommer innehålla, men exakt vad vet vi inte än. Det är nämligen så att Deep Silver bestämt sig för att göra en enkel undersökning för att se vad spelarna egentligen är ute efter för godbitar i denna specialversion.

Vad är du mest sugen på att se som extrainnehåll när du väljer en specialversion av ett spel? Är det extra DLC? Kanske artbooks och soundtrack? Eller så är du en spelare som kräver lite mer påhittiga saker som en funktionell kopia av ett utav spelets vapen, eller möjligtvis en väska med mindre lämpligt innehåll. I vilket fall gör du nog bäst i att bege dig till undersökningen och rösta för att förhoppningsvis få just din vilja igenom.

För att komma till undersökningen är det bara att följa den här länken.