Razer har precis lanserat en musmatta med flera funktioner, eller vad man ska säga. Musmattan är en hybrid med både hårda och mjuka ytor.

Företaget Razer är som vi alla vet ett ett företag som tillverkar bland annat gamingprodukter, och deras senaste produkt är alltså en hybridmusmatta för spel. Den kombinerar stabiliteten och prestandan hos en hård matta men erbjuder samtidigt flexibiliteten och komforten från en med mjuk yta.

Musmattan heter Megasoma 2 och är har en silikonbaserad konstruktion. Som hos de hårda mattorna är silikonet styvt och stabilt för hög musprestanda. Men till skillnad från de hårda mattorna är Megasoma 2 även flexibel som en mjuk musmatta, vilket ger ett mjukt och behagligt underlag för händerna tack vare den tygklädda ytan.

Megasoma 2 är alltså en ersättare och jämfört med sin föregångare finns det många förbättringar. Så som förbättrad ergonomi och tunnare profil, men även en antistatbehandling och kanter som inte fransar ökar hållbarheten. Antistatbehandlingen underlättar även när man mekar datorer.

Enligt Min-Liang Tan, en av grundarna, vd och creative director på Razer, tycker att den här musmattan är för en spelare som behöver en enkel och komplett lösning som klarar de högra krav som ställs vid spel. Vidare fortsätter han och säger att de har förbättrat sin banbrytande ursprungliga design och tog hänsyn till användarnas åsikter på samma sätt som de alltid gör. Han är säker på att det här är den bästa allt i ett-musmattan i världen.

Razer Megasoma 2 presenterades som en del av Razers nya utbud av musmattor för 2013/14 i oktober 2012 och finns nu tillgänglig för spelare i hela världen på www.razerzone.com.

Mer information om Razer Megasoma 2 finns på www.razerzone.com/megasoma2.

Priset på mattan är 39,99 euro.

Produktfunktioner:

  • Mjuk/hård hybridmatta i silikon
  • Speciell ytmönsterdesign för komfort och precision
  • Hållbar antistatisk yta som inte fransar sig
  • Halksäker gummibas
  • Mått: 230 mm (B) x 350 mm (L) x 2,3 mm (H)

Källa: Pressmeddelande