För inte allt så länge sedan moddade en person som går under youtube-namnet ”Mike Mika”, om det klassiska arkadspelet Donkey Kong, för att det mer skulle passa sin dotter. Fler animatörer sluter nu upp till detta, och näst på tur är Kenna W, som har gjort om modellerna i The Legend of Zelda som låter hennes dotter spela som prinsessan istället för Link.

”For me, I played my first Zelda game when I was pretty young, and at the time, I thought the game did star Princess Zelda,” Kenna wrote. ”I figured I’d get to play as a magical battle princess that saved her kingdom. The game was fun, but I was bummed out that I never got to play as Zelda.”

Borta på Kennas egna blogg går det även att ladda ned denna lilla patch, vilket gör att vi själva får uppleva spelet och spela som prinsessan istället för link.