Gör dig redo för mer sjuk humor den 23:e augusti. Idag utannonserade Deep Silver nästa kapitel i Sants Row dvs Saints Row IV som förväntas vara lika logisk som vanligt redan i Augusti. Volition fortsätter berättelsen om the Third Street Saints som nu har klättrat ytterligare på karriärstegen där spelaren antar rollen som de förenta staternas president.

Det räcker däremot inte för att göra nästa del i serien tillräckligt skruvad utan nu har världen även en utomjordisk invasion på halsen. Utomjordingarna transporterar the Saints in i en bizarro-Steelport simulation och nu är det upp till gänget att använda sina nyfunna superkrafter (ja du läste rätt) för att slå tillbaka mot den utomjordiske Zinyaks och frigöra sig från simulationen som håller alla fängslade.

SRIV_03_Freeze_sc

Saints Row IV låter spelaren utnyttja utomjordisk teknologi som kommer göra varje Saint till ett ordentligt kraftpaket av makt och förstörelse. Hoppa över byggnader, springa snabbare än lokomotiv och ge fiender en flyglektion med hjälp av telekinesi är vardagsmat i Saints Row IV,  men vad förväntar man sig när det är detta gäng som ska rädda världen?

SRIV_02_Jump_sc

Saints Row IV utvecklas av Volition och kommer släppas på denna generationens konsoler och Pc den 23 Augusti i år.