CD Projekt Red har bekräftat att det kommer finnas multiplayer funktionalitet i Cyberpunk 2077. Det är inte bekräftat om detta kommer bestå av ett komplett multiplayer-system eller bara inslag av multiplayer-funktionalitet. Adam Badowski som är manager director sa följande under en intervju.

“It will be a story-based RPG experience with amazing single-player playthroughs, but we’re going to add multiplayer features.”

När han frågades om deras utveckling av Witcher 3 och om det spelet kommer ha liknande inslag sa han.

“We’re thinking about something.”

Han ville dock inte jämföra något nytt med tidigare Dark Arena spellägen och hintade om att vi kanske får veta mer under Micrososft next gen Xbox event. Witcher 3 är tänkt att släppas till next gen konsoler 2014 och ännu har vi inget datum till Cyberpunk 2077. Är Multiplayer inslag något ni skulle vilja se i dessa spel?