I och med det senaste, och sista, expansionspaketet End Game är utvecklingen för Battlefield 3 officiellt över?

Battlefield 4 kanske är runt hörnet, det är ännu oklart. Vad vi däremot vet är att EA och DICE kommer att visa up Battlefield 4, som nyligen bekräftats för nästa generations konsoler, sent i april eller tidigt i maj.

Premium-medlemmar på PlayStation 3 har redan möjligheten att spela End Game, medan resterande plattformar får vänta till senare under månaden. Förutom det så verkar utvecklingen för Battlefield 3 lida mot sitt slut.

Roland Smedberg, Senior Video Director hos DICE skrev nyligen på Twitter, ”Det är över. Vi är klara med BF3. Både glad och ledsen på samma gång, men framtiden innehåller spännande saker.”

I förberedelserna kring dessa ”spännande saker” söker DICE efter en ny Community Manager, som tidigare var Daniel ”zh1nt0” Matros – numera producent av Battlefield-serien.

Han berättadeTwitter, ”DICE söker en ny CM – jag uppmanar alla att söka.”

Som en del av beskrivningen av tjänsten står det att ”den här rollens ansvar för konsumentens resa över flertalet punkter och är en brygga mellan DICE studion och Battlefield communityt.”

Battlefield 3 släpptes för över ett och ett halvt år sen, oktober 2011. Har du hängt med under spelets resa? Tänker du fortsätta även med Battlefield 4?

Personligen hoppas jag på att DICE den här gången implementerar de funktioner som communityt och e-sporten efterfrågade redan innan Battlefield 3 släpptes.

Och för guds skull, skit i enspelarläget och satsa alla kulor på flerspelarläget. Det är där ni skiner DICE!

Källa