God of War har blivit Sonys flaggskepp och är en serie som hängt med ett tag nu. God of War Collection gav oss remaken på del 1 och 2 i 60 frames och HD-upplösning. God of War III var ett mästerverk och PSP-spelet Ghost of Sparta imponerade också stort. Nu är det dags att få reda på vad som hände Kratos tio år innan det fösta God of War utspelade sig. Är du redo för uppstigningen av Kratos? Mer våld och troligtvis mer hämnd, men också en mer mänsklig sida av Kratos själv. Videorecensionen för God of War: Ascension är äntligen här!

 

Kalex

En andra åsikt:

God of War: Ascension innehåller slattarna av Grekisk mytologi. Med den ihåligaste berättelsen hittills samt småmissar i utförandet är spelet det svagaste i serien. Det är oförskämt tydligt att Santa Monica Studios lagt för mycket fokus på multiplayer-delen, som få GoW-fans bryr sig om, och att kampanjen har fått lida på grund av det. För att vara ett hack and slash-spel är det helt okej. Men att veta att serien tidigare varit snudd på genialisk blir detta ett av årets största spelbesvikelser. 5/10 – Kalex

God of War: Ascension

8

Grafik

8

Ljud

7

Spelbarhet

7

Hållbarhet

8

Plus

  • Otroligt snyggt
  • Lagom lång story

Minus

  • Trist och onödig multiplayer del
  • Inte lika fantastiskt som tidigare delar i serien