Sista dagen av Xbox Lives “Xbox Ultimate Game Sale”  vi hoppas du hittat nåt bra spel du saknat eller velat prova.

Glöm inte bort att om det är något du ser som verkar lockande men att du inte sitter framför din Xbox 360 för stunden kan du alltid logga in på Xbox.se och köpa spelen därifrån och börja ladda ner direkt när du kommer hem istället. Vi kommer fortsätta uppdatera under hela rean med de erbjudanden som tillkommer så finns inte spelet du är sugen på just nu kan man alltid hoppas på att det dyker upp imorgon istället. Den första rean gäller alltså veckan ut medan dessa uppdateringar gäller per dag och byts ut varje dag

Mortal Kombat – 199:-

Mortal Kombat vs. DCU – 49,50:-

Street Fighter IV – 99:-

Super Streetfighter IV Arcade Edition – 99:-

Street Fighter X Tekken – 199:-

Tekken 6 – 99:-

Tekken Tag Tournament 2 – 99:-

The King of Fighters XIII – 49,50:-

P.s du vet väl att du kan läsa/titta på recensioner av dom flesta spelen hos oss?