I slutet på Mars är det dags för dom som kom med i betan att få prova på The Elder Scrolls Online!

Bethesda har avslöjat att betaperioden för The Elder Scrolls Online kommer starta i slutet på mars. De som kom med i den stängda betan kommer bli informerade via sin registrerade mailadress. Därefter är det bara att sen ladda ner klienten på cirka 20 gb och Skyrim är öppen framför dig!

Spelare som blivit utvalda kommer dock inte få tillgång till hela Tamriel världen eller få möjligheten att spela när dom själva känner för det. Det första stadiet i ”Betan” kommer endast vara spelbar under en specifik tidpunkt och kommer fokusera på några områden, funktioner och gameplay relaterad i Tamriel.
1752FlameAtronachBattle

Beta eventen kommer mestadels hållas under helger och kommer vara limiterad till ”några events per månad” under det första stadiet av betan, enligt Betseda. Medan betan fortskrider kommer det bli längre spelsessioner tills releasen av spelet.

Ångende vilka som faktiskt blev utvalda och får delta i betan säger Bethesda att dom inte väljer ut folk genom hur kraftig dator man har så ni med lite äldre datorer behöver inte oroa er allt för mycket. Du kan skriva upp dig på betan på Elder Scrolls Onlines hemsida. Spelet ska släppas i år men inget specifikt datum har getts i skrivande stund, titeln planeras få månadskostnad men blir troligen free to play senare.