Stackars Luigi ger sig ut på mer spökjägande (trots att han troligen inte ens vill)

Marios fegis bror (inge illa menat Luigi) ger sig snart ut på mer äventyr med spöken till Nintendo 3Ds och i trailern nedan får vi se honom i sann Ghostbuster anda.

luigismansion2art

Luigi’s Mansion: Dark Moon utspelar sig i ett område kallat ”Evershade Valley,” där Professor E. Gaddbor i sitt laboratorium och studerar dom vänliga spökena som bor i området. Spelet börjar med att The Dark moon går sönder, ett föremål som hänger över Evershade Valley, vilket gör att spökena plötsligt blir mindre snälla. Luigi kallas in av E. Gadd för att samla in alla delar från Dark Moon, som finns i olika hus runt om Evershade föra att sätta ihop Dark moon och skapa en mer fredlig stämning igen.

Den 28:e Mars får även du ge dig ut på spökjakt tillsammans med Luigi då spelet har release i Norden genom Bergsala till Nintendo 3DS.

 

 

 

Länk till tidigare inlägg

 

Luigi’s Mansion 2: Dark Moon kommer ha local multiplayer