Vi på CtrlAltElite tänkte hålla koll på Rean och berätta för dig vilka spel som reas ut varje dag under Xbox Lives “Xbox Ultimate Game Sale” och redan första dagen finns det ett flertal titlar som är värda att kolla in.

Glöm inte bort att om det är något du ser som verkar lockande men att du inte sitter framför din Xbox 360 för stunden kan du alltid logga in på Xbox.se och köpa spelen därifrån och börja ladda ner direkt när du kommer hem istället. Vi kommer fortsätta uppdatera under hela rean med de erbjudanden som tillkommer så finns inte spelet du är sugen på just nu kan man alltid hoppas på att det dyker upp imorgon istället. Den första rean gäller alltså veckan ut medan dessa uppdateringar gäller per dag och byts ut varje dag

Call of Duty: World at War 99:-

Call of Duty: Black Ops – 249:-

Call of Duty 2 – 99:-

Call of Duty 3 – 99:-

Modern Warfare 99:-

Modern Warfare 2 – 199:-

Modern Warfare 3 – 299:-