Vi på CtrlAltElite tänkte hålla koll på Rean och berätta för dig vilka spel som reas ut varje dag under Xbox Lives “Xbox Ultimate Game Sale” och redan första dagen finns det ett flertal titlar som är värda att kolla in.

Det är förvisso inte särskilt nya spel det handlar om, men även den mest ihärdige gamern har svårt att prova allt som kommer ut (tro mig, jag har försökt) men det är precis därför vi ska passa på nu. Vi kan definitivt rekommendera Starbreeze fantastiska The Darkness för den som är ute efter en lite mer övernaturlig shooter, eller varför inte Virtua Fighter 5 om man är ute efter ett beat ém up med mysigt hög inlärningskurva.

Glöm inte bort att om det är något du ser som verkar lockande men att du inte sitter framför din Xbox 360 för stunden kan du alltid logga in på Xbox.se och köpa spelen därifrån och börja ladda ner direkt när du kommer hem istället. Vi kommer fortsätta uppdatera under hela rean med de erbjudanden som tillkommer så finns inte spelet du är sugen på just nu kan man alltid hoppas på att det dyker upp imorgon istället.

 

Bestående erbjudanden Feb 26 – Mar 4 Rabatterat pris  
Dirt 2 99:-
GRID 49,50:-
Dark Messiah of Might and Magic: Elements 29,69:-
Rayman Raving Rabbids 29,69:-
Tom Clancy’s. H.A.W.X 29,69:-
Rainbow Six Vegas 29,69:-
Kane & Lynch Dead Men 49,50:-
Call of Juarez 29,69:-
Tomb Raider Legend 49,50:-
Tom Clancy Ghost Recon Advanced Warfighter 29,69:-
Tom Clancy Ghost Recon Advanced Warfighter 2 29,69:-
Virtua Fighter 5 29,69:-
Bioshock  49,50:-
The Darkness 49,50:-