Det är ingen direkt hemlighet att Ubisoft fortsätter på det vinnande spåret. Detta handlar givetvis om att släppa spel i Assassins Creed-serien. Imorgon ska Ubisoft avslöja något nytt då man skickat ut kallelser till journalister runt om i världen, och vad det ska handla om kan vi bara spekulera kring i skrivande stund.

Men häng med mig här. Vad skulle ni säga om att det handlar om Assassins Creed 4: Black Flag? En audio artist från Ubisoft Montreal, UI artist från Ubisoft Bucharest och en dev-tester ifrån Ubisoft Annecy har precis listat ”Assasssins creed 4” till sitt CV, och det är absolut något vi då borde få se snart. Ubisofts överhuvud, Yves Guillemot har själv gått ut och sagt att ja, en ny titel i Assassins Creed-serien är under utveckling, och att vi ska få träffa på en ny hjälte i en ny tidsepok, men mer än så får vi inte veta ännu. Spelet ska tydligen lanseras redan i år, 2013, men förhoppningsvis får vi lite mer kött på benen under morgondagen.