Från skaparna av FlatOut och Ridge Racer Unbounded kommer det komma ett Demolition Derby-spel. Bugbear Entertainment har utannonserat att det kommer till PC men har än inte sagt något om andra plattformar.

”Vi återvänder till våra rötter för att göra det här spelet, återskapa vad initiallt upphetsade oss under FlatOut-dagarna”, förklarar Bugbear. ”Det är ett motorsportsspel med full kontakt för att krascha. Vi gör det för att våra fans har bett om den här typen av spel under flera år. Vi får meddelanden varje vecka. Ingen annan verkar kapabla att leverera vad de behöver, och det har inte kommit något vettigt demolition derby-spel på väldigt lång tid. Det är dags att fansen får ett svar.”

Bugbear säger att framgångar inom teknologin gör det möjligt att förverkliga spelet som studion under lång tid har föreställt sig.

”Vi tar destruction racing till en nivå ni aldrig har sett förut. Vi kan trycka i flera ton mer metall och lera i luften nu, och det är exakt vad vi kommer göra. Vi vill att man ska känna massakern,” förklarar utvecklaren.

Just nu går spelet under arbetsnamnet ”next car game”, men det har blivit bekräftat att släppas för PC, men vi har inte hört något om andra plattformar. Betyder detta att det inte kommer till PlayStation 4, men till nästa Xbox?

Källa

Allt i trailern nedan är in-game-material.