Igår kunde Nintendo meddela att man tänker göra en nylansering av The Legend of Zelda: Oracle of Ages samt The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Spelen som tidigare släpptes till Gameboy color kommer inom en snar framtid att finnas tillgängliga för köp på Nintendo 3DS virtual console.

Redan nästa vecka kommer spelen att släppas till den japanska virtual console för Nintendo 3DS, men hur länge vi här i väst får vänta är ännu oklart. Nintendo själva säger ””The Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Oracle of Ages will be released for Virtual Console on Nintendo 3DS in Japan, but it’ll be a little while longer till the’re out in other territories. We”d like to ask for your patience until they’re ready for release. Thank you!”

Det är bara vänja sig, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, eller?