Massiv kritik riktas mot Gearbox sedan Aliens: Colonial Marines färdiga verision visat sig ha sämre grafik och sakna delar av innehåll som visats i en tidigare demo. Randy Pitchford, VD för Gearbox Software, har uttalat sig via Twitter där han säger sig förstå de som blivit upprörda över att den färdiga produkten inte överensstämmer med demon, och att de undersöker saken.

NowGamer är starkt kritiska till att Randy Pitchford endast tycks bemöta positiva kommentarer i sociala medier istället för att behandla frågan i sig, nämligen varför slutresultatet inte lever upp till förväntningarna.

Aliens: Colonial Marines är spelet som baserats på Alien-filmerna. Här ikläder du dig uniformen buren av galaxens hårdaste, tuffaste militärer, US Colonial Marines. Ditt uppdrag? Förinta den utomjordiska fienden med livet i behåll. Se Hamsternators videorecension här.