Det otroligt hyllade spelet Hotline Miami, har hittills bara funnits på PC. Devolver Digital har nu gått ut och meddelat att spelet även kommer släppas till både PS3 och PS Vita under våren.

Portningen av spelet kommer göras av de tyska utvecklarna på Abstraction Games, men med gott samarbete med Devolver Digital. Det tyska företaget är helt lyriska över att få möjligheten att porta ett av deras favoritspel. Shahid Ahmad som är lite av ett överhuvud borta på Sony Computer Entertainment Europa säger att det ska bli kul och se hur denna portning kommer bli, och att man har höga förväntningar på det till både den bärbara PSVita och den stationära PS3an. Hotline Miami kommer släppas som ett ”Cross-buy”, det vill säga att det räcker med att köpa spelet på en av konsolerna, vilket sedan möjliggör att du kan tanka ner spelet på de båda konsolerna, trevligt värre.