Spelinformation

  • Testad plattform: Xbox 360
  • Utvecklare: Gearbox Software | TimeGate Studios
  • Utgivare: SEGA
  • Genre: FPS
  • Antal spelare: 1-2 Offline | 2-4 Online
  • Finns till: PlayStation 3 | Windows | Xbox 360
  • Släpps: 2013-02-12

 

Det finns många saker som jag älskar men när det kommer till Alien-filmerna ligger dessa extremt högt på min lista över favoritserier. Även de mindre populära filmerna ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag tenderar att kasta mig över det mesta som handlar om dessa ohyggliga bestar. Därför kan ni förstå att jag hade väldigt höga förväntningar på ett co-op baserat spel där man tillsammans ska försöka överleva universums farligaste rovdjur.

Aliens: Colonial Marines

6

Grafik

5

Ljud

8

Spelbarhet

6

Hållbarhet

5

Plus

  • Klassiska rymdmonster

Minus

  • Allt annat