Inte gjort av någon annan säger SEGA. Kort efter embargon lyftes på Aliens: Colonial Marines recensioner började det florera rykten om att Gearbox Software hade outsourcat spelets solo kampanj till TimeGate studios (Och kanske även fler) och själva enbart fokuserat på multiplayer delen. Enligt SEGA är det dock rent skitsnack.

Dark Side of Gaming citerar nekandet från en talesman hos SEGA som under spelet releasefest bekräftat att Gearbox vart involverad i alla aspekt i spelet och att TimeGate hade HJÄLP till och att dom inte var involverade mer än så

”Absolutely not, the game has been developed by Gearbox Software,” said the rep, when asked if Aliens was outsourced. ”Other studios [like Timegate] helped Gearbox on the production of single and multiplayer.”

7151CONCEPT ART_SulacoBreach01

En videorecension på Aliens: Colonial Marines vankas i slutet på veckan här på sidan så håll ögonen öppna!