Det ska enligt en insatt person hos Sony vara klart att Killzone 4 kommer släppas till Playstation 4, redan under 2013. Killzone 4 kommer även vara ett av de första spelen till den nya konsolen.

Givetvis är det ytterligare rykten det handlar om, och det är Internet mycket bra på att förmedla otroligt snabbt. Killzone 4 som ännu inte är en utannonserad title ska tydligen vara under utveckling borta hos Guerrilla Games. Det förväntas dock av Sony att den 20:e Februari avtäcka sin konsol under mötet, och kanske då får vi se mer av bland annat Killzone 4. Jag ser fram emot att dom här 8 dagarna ska gå, och hoppas att det går snabbt. Microsoft kommer garanterat inte vara mycket senare med att avslöja sin nya konsol. Det närmar sig! Titta in Sonys egna sida runt den 20:e kanske ni får ännu mer information!