Allas älskade arm och benlösa hjälte återkommer med sina vänner men nu även till Playstation 3 och Xbox 360!

Rayman Legends, som från början var tänkt att enbart släppas till Wii U kommer försenas till tidigt under September månad har Ubisoft berättat. förseningen kommer dock med goda nyheter då titeln även kommer till Playstation 3 och Xbox 360.

Vår videorecension av Rayman Origins finns att se här och det är fler än Hamstern som blev förälskade i Rayman. Spelet plockade även hem årets överraskning och årets bästa plattform utmärkelse 2011 hos oss.

Dom nya versionerna av spelet utvecklas av Ubisoft Montpellier, vilket är samma team som ligger bakom Wii U versonen.

”We heard from many Xbox & PlayStation owners and Rayman fans who told us they really wanted to play Rayman Legends on their current system,” said Geoffroy Sardin, EMEA chief marketing & sales officer. ”We decided to give the fans what they wanted while at the same time broadening the audience exposed to this innovative and memorable game.”

Tydligen lönar det sig att tjata ibland! Bara att börja längta helt enkelt! Vad tycker du om Rayman?