Det som såg ut som ett exklusivt spel till Nintendo Wii U, kommer även anlända till både PS3 och Xbox 360, allt annat vore i för sig konstigt. Den 5:e April ska spelet släppas enligt Tecmo Koei Europe.

Ninja Gaiden 3: Razor’s edge släpptes förra månaden till Wii U, ett spel med extra spelkaraktärer, nya spellägen, omgjort fightingsystem samt nya Ninja Skills att låsa upp. Man har även lagt till en större funktion till online-läget, exempelvis highscore listor och liknande. Enligt Yosuke Hayashi, Team Ninja Leader, ska Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge vara det mest actionfyllda och innehållsrika spelet i seriens historia. Utmaningarna finns för hardcore-fansen, men även den nya publiken lockas med hjälp av lätttillgängligheten. Spelet kommer släppas både i digital och fysisk form, men till ett reducerat pris. Detta då det mest kan ses som en omgjord version av Ninja Gaiden 3, men med lite mer innehåll.