Kära läsare, fredagen har kommit. Äntligen! Nu när det är mitt emellan två löningar för de flesta, och man fortfarande är fattig från jul och nyår så kan det vara svårt att prioritera. Man ska välja mellan spel, mat och hyra, vilket inte är det lättaste. Jag vet i och för sig vad jag hade valt… Spara, så pengarna växer, just det! Men om jag hade vetat att fanns en hel del bra deals på Gamers Gate så hade jag nog både sparat pengar och köpt spel.

Därför har jag nu letat fram några billiga lösningar samt en inte så billig lösning för alla spelsugna, hungriga och bostadslösa människor med pengar på banken.

THE SHOWDOWN EFFECT

showdown-banner

Visserligen är spelet inte släppt ännu, men det är riktigt billigt att förboka! Showdown Effect är ett 2D spel i 3D-miljö inspirerat av actionfilmer från 80- och 90-talen. 8 spelare slåss mot varandra med karaktärer från olika tidsepoker. Upplägget verkar likna SUper Smash Brothers en aning.

Rekpris: 86:-
Förlag:  Paradox Interactive
Genre: Action, Indie, Plattform, Shooter

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION

31

Vad är detta, tänker ni kanske nu? Deus Ex är väl varken vidare nytt eller billigt? Då svarar jag: Tänk igen! Denna helg har Gamers Gate nämligen 75% rabatt på spelet. Har du ännu inte spelat det så har du nu ett ypperligt tillfälle.

Rekpris: 60:- (Ordinarie: 241:-)
Förlag:  Square Enix
Genre: Action, RPG, First-Person Shooter

OMERTA CITY OF GANGSTERS

2148

Omerta City of Gangsters är i dessa tider ett unikt spel. Det släpptes för bara någon vecka sedan, men har tagit vara på den gamla genren; turbaserad action. Den ser man inte ofta. Genren verkar ha fått ett uppsving i och med Jagged Alliances’ återuppståndelse. Omerta håller hög klass och låter dig dels styra det strategiska bakom jobbet som maffiaboss i Atlantic City, men du får också styra dina skurkar i actionsekvenserna. Double the fun!

Rekpris: 388:-
Förlag:  Kalypso Media
Genre: Strategi, Simulator, RPG, Action