The Witcher 3 är up and kickin. CD Projekt som ligger bakom den otroligt häftiga spelserien har konfirmerat att spelet är under utveckling och ska släppas under 2014, och då till PC samt (High-end platforms available”, bara det är en hint på att nästa generations konsoler är på väg.

Borta på NeoGaf har man skapat en tråd enbart för spelet, där man samlar all information man kan komma över. Ett litet urklipp ur det hela visar en hel del information. Världen där Witcher 3 kommer utspelas ska vara 20% större än Skyrim. runt 30-40 minuter ska det ta att rida på en häst genom hela världen och mycket mer därtill. Om ni kickat in trailern på Cyberpunk 2077 kan man i slutet läsa ”…And that’s not all that’s new, we are about to reveal our other project which is much closer to being completed. And yes, it will also be a fully open-world game with an intense story. You can probably guess the game we’re talking about. On the 5th of February it will be all clear.” Och här är vi nu, femte februari och det man hållit hemligt är alltså The Witcher 3.