Unik legofigur när du köper LEGO City Undercover!Nintendo avslöjade idag att det även kommer en limiterad utgåva av Wii U-versionen av spelet LEGO City Undercover, där du förutom spelet också får spelets hjälte Chase McCain som legofigur. För att få tag på denna limiterade utgåva bör du dock vara ute i god tid och införskaffa ditt exemplar av LEGO City Undercover.

Chase McCainThere’s a new sheriff in town boys!

I LEGO City Undercover, som utvecklats av TT Games, måste polisen Chase McCain gå under jorden för att lyckas få tag på den farlige brottslingen Rex Fury. I spelet får du chansen att utforska en stor öppen LEGO City-värld i rollen som Chase McCain. Till din hjälp har du mängder av förklädnader som även ger Chase unika förmågor. Om du till exempel klär ut dig till gruvarbetare så kan du använda dynamit. Klär du ut dig till inbrottstjuv kan du ta dig in på olika ställen. I det här spelet använder du också Wii U GamePad på många unika och spännande sätt. Bland annat för att kommunicera med andra karaktärer i spelet och som GPS, scanner och karta.

LEGO City Undercover släpps den 28 mars i Sverige. Senare i år kommer också LEGO City Undercover: The Chase Begins, som släpps till Nintendo 3DS och som utspelar sig innan händelserna i LEGO City Undercover.