ArenaNet ber om din hjälp i PVP testande för det nya turneringsystemet!Det nya turneringssystemet innebär att att du antingen kan strida till döden med ditt lag/guild eller sätta dina solo skills på prov i 1vs1 strider, detta kostar en turneringsbiljett och du får belöningar om du vinnare eller förlorar.

1;a plats vinster:

  • 1 Tournament Ticket
  • 200 Glory
  • 200 Rank
  • 1 Qualifying Point
  • 1 Silver Paid Tournament Chest

2:a plats vinster:

  • 100 Glory
  • 100 Rank
  • 1 Copper Paid Tournament Chest

Om du vill hjälpa ArenaNet så ska du bege dig till “The Temple Of The Silent Storm” denna vecka och prova på deras matchup system, och glöm inte att detta inte är slutliga läget. Har man tips, förslag och klagomål bör man skriva på spelets forum eller maila. Dessutom är det en runda istället för tre stycken i testet. Guild Wars 2 är ett fantastiskt mysigt mmorpg som du borde prova då det dessutom inte är någon månadskostnad på!