Nästa patch till spelet Diablo III kommer innehålla trevliga uppdateringar för vinnarskallarna. Man kommer äntligen lansera PvP-läget, det som så länge vart efterlängtat. Patchen som är 1.07 är alltså den 7:e stora uppdateringen sedan lanseringen.

För att nå detta läget kommer man prata med en NPC vid namn ”Nek the Brawler” i New Tristram. Sedan blir du teleporterad till en ny zon vid namn ”The Scorched Chapel”, Diablo IIIs fina PvP-område. Vid lanseringen av denna uppdatering kommer man bara kunna spela alla mot alla, ”Free-for-all”, antingen 1 mot 1, tre mot varandra eller fyra mot varandra. Men detta är inte det enda som händer vid nya uppdateringen. Nya vapen, crafting recept, gems och vapen läggs även till. Som vanligt finns det inte något riktigt datum när detta kommer lanseras, men inom en snar framtid kan vi vänta oss en hel del PvP-rullar på Youtube.

Läs vår recension av Diablo III om ni ännu inte gjort det, eller tvivlar på ett eventuellt köp av spelet.