Vi pratar med Dead island Riptides kreativa producent Sebastian Reichert!

Under Gamescom visiten 2012 hade vi turen att få sätta oss ner och inte bara se Dead Island Riptide utan även prata med spelets kreativa producent Sebastian Reichert som förutom att han är en väldigt trevlig person också är en gamer själv och medveten om Dead Islands brister och vad fansen och communityt klagat på.

deadisland-riptide-all-all-screenshot-003

Han berättar för oss att detta ska ordnas till i kommande Dead Island Riptide,  om nya vapen och ett dynamiskt vädersystem. Vi hoppas på att Dead Island Riptide blir minst lika bra som Det första Dead Island men vill se mer variation på uppdragen. Hur det kommer gå för dom överlevande i Dead island Riptide får vi svar på den 23:e April till PC, Playstation 3 och Xbox 360 Om du missat vår recension på det första Dead Island kan du läsa den här.

Nedan kan du se intervjun med Sebastian Reichert som alltså är spelets kreativa producent.

För er som vill se originalet med 9 min gameplay med kommentatering kan klicka här