Are you going to San Francisco?!

Bungie har spenderat nästan ett årtionde (Tack Tobias) med Halo spelen, men nu är dom på god väg att visa upp nytt från sitt kommande spel Destiny. Under Game Designers Conference. Bungie har med Destiny (som är spelets namn just nu) visat flera läckra koncept bilder som avslöjat en sci-fi värld bara Bungie kan skapa, bilderna visar soldater och ett snötäckt land med flera mindre månar ovanför planeten.

Författaren och design director Johan Staten tillsammans med Art directorn Christopher Barrett kommer ge en timmes föreläsning kallad “Brave New Worlds: New Bungie IP”, med inriktningen vart deras kunskaper att bygga upp nya världsbyggar kunskaper kommer ta titeln. Duon kommer presentera deras färdigheter och koncept och flera studier som gjorts.

bungie_destiny_2

Medan ytterst lite är känt om spelet så vet vi i alla fall att spelet utspelar sig 700 år i framtiden och mänskligheten kämpar för sin överlevnad mot en utomjordisk ras som vill utplåna allt och alla. Det har också läckt ut att titeln ska komma till denna generations konsoler ( dvs Playstation 3, Xbox 360) och framtida delar kan förväntas att komma till nästa Xbox konsol och PC.

Den 25-29:e Mars pågår GDC i San Francisco och även om du inte befinner dig på plats så kan du drömma dig bort eller vara hatiskt mot lycko-ostarna som faktiskt befinner sig på plats och får se det nya. Men det dröjer nog inte allt för länge innan det läcker ut på Internet, det brukar ju vara så.

Källa: Gamespot