Som vi alla vet vid det här laget så gick tyvärr THQ i graven, och man var tvungen att sälja allt man hade. Företagen var som galna och köpte upp flera olika licenser ifrån THQ, alla förutom Darksiders.

Jag personligen avgudar Darksiders och förstår inte riktigt varför det inte slog större än vad det gjorde. Ett mognare Legend of Zelda i princip, vem gillar inte? Hur som helst så var det ingen som visade intresse i att köpa Vigil Games som utvecklar Darksiders, eller ens köpa ut licensen för Darksiders. Såhär i efterhand har däremot Atsushi Inaba, Platinum Games huvudboss visat intresse för licensen via Twitter. Tweeten var skriven på japanska och löd ”Oh man in THQ’s big sale it looks like nobody’s bought Darksiders…I’d love to buy that (if it was cheap)”. Så visst finns intresset, men det verkar vara för dyrt just nu. Vi får hoppas att någon köper upp det så vi får ett vettigt slut på serien som slutar tvärt efter tvåan, då man redan innan lanseringen av första spelet hade planer på att släppa 4 spel i serien.