Kan du inte få nog av DMC: Devil May Cry?

Om det kliar i fingrarna och svider i dina ögon efter mer DMC: Devil May Cry är detta goda nyheter! Titan Comics har precis avslöjat att dom påbörjat en serietidning som kommer i flera delar och det första numret finns redan att köpa digitalt på ComiXology.com och kommer snart även i fysiskt form.

Det första avsnittet kommer vara en prequel på händelserna som leder fram till DMC, och relationen mellan Vergil och Kat. Speltillägget ”The Vergil DLC” kommer snart och kommer utspela sig efter DMC, så speltillägget och serietidningarna ger dig hela bilden av vad som hänt innan och mellan spelet.

Nedan kan du se tre sidor från det första avsnittet DMC Devil May Cry: The Chronicles of Vergil #1

Klicka på bilderna för bättre kvalitet

Dmcnoscal1 Dmcnoscal2Dmcnoscal3