Kriga med dina vänner på PC och Playstation 3 i Eve universumet!

Många av oss på redaktionen är peppade som bara den på free to play mmfps spelet Dust 514 som utspelar sig i Even online universumet. Nu är spelet dessutom i öppen beta så varför inte testa det? Många har vänner som spelar Eve Online och det roliga är ju att man kan samkordinera med dom och spela tillsammans. Smart och roligt på samma gång med andra ord.

Spelet har varit i stängd beta under hela 2012 och nu är det dags för dig som en odödlig klon soldat att ta kontrakt från uppdragsgivare (som dina vänner) för att tjäna in-game pengar, uppgradera vapen, färdigheter mm.

Dust 514’s strider utspelar sig på Eve’s planeter och spelare från båda spelen kan interagera med varandra för att ge live uppdaterad support. CCP games slog nyligen samman servrarna för dom bägge spelen, vilket skapade möjligheten att maila genom dom två, text chatta samt röst chatta. Launch trailern du ser nedan får dig förhoppningsvis sugen på att ge dig in i kriget tillsammans med några Playstation 3 vänner eller redan PC vänner?