Ni vet det där härliga spelet som finns på både iOS och Android? Det där spelet där man i all evighet springer och plockar på sig pengar, powerups och försöka slå andra vänners rekord. Temple run var namnet på det spelet, och nu har uppföljaren släppts till iOS och ska släppas under året till Android. Och det slog ett rekord med hästlängder

Enligt de officiella siffrorna så ska Temple Run 2 ha laddats ned över 20 miljoner gånger under spelets första fyra dagar. Detta är siffror som företaget själva, Imangi Studios, gått ut med. När spelet släpptes den 17:e Januari blev det direct det mest nedladdade spelet inom 8 timmar på iTunes, och där ligger det än, 5 dagar efter release. Om vi kollar på Angry Birds Space som laddades ned 50 miljoner gånger under sina första 35 dagar så har Temple Run 2 all världens potential att slå dessa rekord.