Gör dig redo att slåss med din 3DS och PSVita!

Namco Bandai har avslöjat spelet Tekken Card Tournament – en duo av produkter som ska materialisera både formen free to play och tv-spel samt ett fysisk kortspel.

_bmUploads_2013-01-21_984_Card

Tekken Card Tournament kommer vara en free to play titel till smartphones, tablets och webläsare, vilket ska låta gamers kliva in i King of Iron Fist tournament och tävla i strategiska kort baserade strider.

Dom fysiska Tekken Card Tournament ’booster pack’ korten kommer även att säljas i butiker, och dessa kan användas som ett eget spel om man vill men kan även scannas in via QR koder vilket låter spelarna föra över karaktärer eller uppgradera dom i den virtuella världen.

_bmUploads_2013-01-21_981_Battle_1

Tv-spels versionen kommer även använda sig av augmented reality funktioner genom Nintendo 3DS och PSVita peka kameran på booster paketet och en in game karaktär spawnar i den riktiga världen (typ) Namco lovar fantastisk grafik på alla enheter och cross-plattform online multiplayer. Spelen ska komma ”snart” och det hela verkar onekligen intressant. Vad tycker du?