3DS titeln får HD remake till PC och konsoler i Maj

Resident Evil Revelations som släpptes till Nintendo 3DS under föra året ska få sig en HD remake till PC och konsol. Med HD grafik, förbättrade effekter, och bättre ljud hoppas Capcom du blir sugen på att köpa deras senaste remake. Men Capcom är kända för att slänga in extra saker i deras remakes och Resident Evil Revelations är inget undantag. Nya fiender, extra svårighetsgrad och en förbättring av spelläget Raid med nya vapen, färdigheter och möjligheten att spela online samt Co-op som Hunk eller och andra karaktärer från Resident Evil serien ser det ju ytterst lovande ut.

RE_REV_Announcement_009

Spelet utspelar sig mellan Resident Evil 4 och Resident Evil 5 och avslöjar sanningen om T-Abyss virsuet. Kära återseenden med Jil Valentine och Chris Redfield plus deras respektive BSAA parnters  Parker Luciani och Jessica Sherawatand. äventyret  börjar på vad som ska vara en övergiven lyxbåt, men snart visar det sig självklart att alla möjliga monster finns ombord på skeppet. Resident Evil Revelations lovade att gå tillbaka till rötterna av survival horror genren.

Resident Evil Revelations kommer även använda sig av Capcoms Residentevil.net med innehåll tillgängligt för användare så fort spelet släpps. Spelare kan skriva upp sig redan den 24:e Januari för uppdateringar och tidig access till Resident Evil Revelations Tema innehåll samt online events närmare releasen.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Rerevelationsac.mp4[/pro-player]