Rockstar utvecklar visserligen GTA V just nu, men man passar även på att bjuda spelarna på trevliga uppdateringar till sina andra spel. Näst i hamn är Max Payne 3 som får sig ett DLC vid namn ”Deatchmatch Made in Heaven” som kommer ge spelarna fyra nya spellägen i multiplayerdelen.

Dead Men Walking
Du och ditt lag börjar alla med en PT92-pistol, 60 kulor som ammunition och tre painkillers. Ni ska nu slåss mot ett gäng fiender som kommer springandes mot er och vill ta ihjäl er. Ju längre ni överlever, ju högre poäng får ni. Poängen kommer ökas signifikant beroende på sättet ni väljer att döda fiendera. Synkronisera eran bullet time, skjuta HS eller ta död på en fiendevåg utan att ta skada. Efter varje avklarad våg av fiender kommer du och ditt lag att tjäna ihop adrenaline som låter er nyttja bullet time, men ni kommer även få ”grit” som ger er möjligheten att modifiera era vapen, få flera painkillers, nya vapen eller zoner på banan.

Run and Stun
Ett lag kommer vara jagade av en spelare som kommer spela som ”Saci”. Spelarna har super tåliga utrustningar och uthållighet, och ska hålla sig undan ”Saci”. Den spelare som spelar som Saci är långsam, har en stun gun och några flashbangs, och ska försöka få tag på spelarna och få dem över till sin sida. Spelare som blir tagna av ”Saci” blir även de likadana och ska försöka ta fast andra spelare. Vinnare gör den spelare som är sist kvar som människa, och som inte har blivit fångad av ”Saci”.

Marked Man
Som traditionell Deathmatch, fast ändå inte. Spelarna erfodras mer XP om man utnyttjar Max Payne 3s Vendetta System. Om en spelare dödar dig, så ska du döda den specifika spelaren för att erhålla poäng. Om en spelare dödar flera motståndare under ett och samma liv, blir de resterande spelarna uppmärksammade av detta, och personen i fråga blir en markerad man. Den som tar död på den markerade mannen får en ”Vendetta kill”, och vinner matchen och får en hel del XP.

Time Attack
Klassisk Deathmatch. En kill ger dig ett poäng, men om du under en viss tidsperiod kan ta död på flera spelare, dubblas poängen för varje kill och du erhåller flera poäng.

Detta underbara DLC släpps idag till alla konsoler, förutom alla europeiska PS3-ägare, som får vänta till den 30:e Januari, tough luck. Alla som äger ett ”Max Payne 3 – Season Pass” kan ladda ned DLCt gratis, medan vi andra får köpa detta för 800 MSpoäng/$9,99