En galen mashup vi får hoppas hittar sin väg till Europa också!

Namco Bandai har väldigt nyligen utannonserat att dom kommer släppa strategi rpg spelet Projekt X Zone i Usa!

Det coola med spelet är inte dess namn utan alla bakom titeln och dess innehåll av karaktärer, det är nämligen så att spelet utvecklades av Banpresto och Monolith Soft och publicerades sedan av Namco Bandai i Japan med cameos från flera andra företag som Capcom och SEGA, med karaktärer från .Hack, Darkstalkers, Devil May Cry, Mega Man Legends, Resident Evil, Rival Schools, Sakura Wars, Space Channel 5, Street Fighter, Tales of Vesperia, Tekken, Valkyria Chronicles, Xenosaga och många fler (Ingen dålig lista med andra ord)

Under andra kvartalet ska alltså Projekt X Zone komma till USA. Men hur förklarar man alla dessa karaktärer från alla dessa spel?

Jo världen i Projekt X Zones har en tids/rymd reva som gör att många olika karaktärer från många olika världar tar sig in, båda good guys och bad guys såklart vilket givetvis betyder trubbel, så spelarens uppgift är att slåss med the good guys mot the bad guys för att sedan förhoppningsvis skicka hem dom och komma hem med livet i behåll och ja rädda världen ( Den vanliga storyn i såna här spel med andra ord)

Nu undrar du säkert hur spelet ser ut? Lugn vi har ju självklart en trailer nedan på hela 16min som du kan titta på och njuta av, men hoppas inte på för mycket då vi inte vet om spelet planeras att släppas i Europa. Vi hoppas innerligt på det dock

 

Källa: Namco Bandai