Mer köttande ingår i priset! Nu med Episk trailer!

Här har du en riktigt bra deal (såvida du inte bor i Tyskland där spelet aldrig släpptes) Köper du Gears of War Judgment får du en digital kopia av Gears of War (dvs den första delen i serien) Epic säger att lite mindre än hälften av dom som spelat/spelar Gears of War 3 aldrig spelat del 1 i serien, vilket är trist med tanke på att det var ett av Xbox 360’s största spel

Overrun_JunkyardKillen till höger på bilden bor uppenbarligen i Tyskland och har aldrig spelat Gears of War.

Juste ja! senaste trailern har vi ju självklart också att erbjuda för er som vill titta på lite motorsågsköttande och annat skoj. Personligen vet jag inte om jag tycker Marcus Fenix (John DiMaggio) är så farlig efter att ha njutit av honom som Bender i Futurama, och Jake från Adventure Time.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Gearsofwarguts.mp4[/pro-player]

Den 19:e Mars är det iaf dags för att åter igen ta sin lancer och kötta Locust då Gear of War Judgment har sin realese